.

.

10 x 27A MN27 12V Alkáli Elem

10 x 27A MN27 12V Alkáli Elem

HUF 877.50

Elérhetőség
Rendelhető

10 DB 27 A L828 12 V ALKÁLI ELEM HAJÓ, légi-mail
Más néven : - L828 . 5db/bliszter kártya,2 kártya több mennyiség több kedvezmény! Mi egy akkumulátorok NAGYKERESKEDELMI,Ha azt akarom, hogy vásárolni több elemeket, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.
Modell 27 A Feszültség 12.0 V Norminal kapacitás 21m Ah Norminal jelenlegi 0.10 Dimenzió Dia(mm) 8.0 Dimenzió Ht(mm) 28.8 IEC L828 JIS N/A Kémia Lúgos MÉRETE N/A
Az Ár & A Referrence Szállítási Költség
Mi NAGYKERESKEDELMI kínából,valamint elfogadja, minden mennyiségben elemek a sorrendben.Küldje el a modell, mind mennyiségi, hogy meg tudjuk mondani, hogy a teljes ár. Tudjuk küldeni az árut, hogy bármely ország,a shipcost más országokban kérjük lépjen velünk kapcsolatba,. szerződési FELTÉTELEK
1.Minden Termék Új, nem használt korábban.
2. Elemek lesz elküldve a tengerentúlon. Az ügyfelek kell várni kell fizetni behozatali vám. Azaz a legtöbb elemek által küldött nekünk nem kerül felszámításra behozatali vám. Nem számít, behozatali vámot fizetni, vagy nem, az ár tőlünk szinte a legtöbb versenyképes.
3. Mindennek vége. Vissza elfogadott csere alapján csak. Ha az áruk kellene hibás kézhezvételét követően ügyfél legfeljebb 7 nappal a beérkezés időpontja a csere, az új.
4. Abban az esetben, rész hiányzik, vagy része törött, kérjük, értesítsen minket, 2 napon belül a kézhezvételtől számított. Megszervezzük újra szállítmány hiányzik, vagy sérült rész.
5.Tételt vissza kell küldeni az eredeti, nem HASZNÁLT állapotban.
6.Áruk is kell az eredeti dobozában, valamint a csomagolási.
7. MEGRENDELŐ KÖTELES E-MAIL ELADÓ CSERE ENGEDÉLY ELŐTT VISSZATÉRŐ ELEM.
8.Szállítási & kezelési díj nem visszatéríthető.
9.A vásárlók fizetni mind a vissza/exchange szállítási & kezelési díjat.
10.Kérjük, írjon nekünk, ha elégedetlen velünk. Ha egy negatív visszacsatolás az e Bay-en, mielőtt megpróbálja megoldani a problémát, elfogadjuk, mint az utolsó, hogy a tranzakció.
SZÁLLÍTÁS
Minden áru által küldött levegő mail hongkong /china post.
Azt is tudjuk küldeni az árut, az EMS/TNT express,a szállítási költség, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

A specifikáció

Névleges Feszültség:
12v
Márka Név:
A T&E
Modell Száma:
27A
Névleges Kapacitás:
21mAh
Akkumulátor Típusa:
Lúgos
Méret:
8x28.8
Névleges Feszültség:
12v
Méret:
8x28.8
Vásárláskor megadott áruval