.

.

SQ8 Mini Kamera Full HD 1080P, 720P Micro Kamera, Digitális DVR Kamera Hangrögzítő Mini DV Kamera INFRAVÖRÖS éjjellátó Webkamera

SQ8 Mini Kamera Full HD 1080P, 720P Micro Kamera, Digitális DVR Kamera Hangrögzítő Mini DV Kamera INFRAVÖRÖS éjjellátó Webkamera

HUF 783.00
HUF 1223.10

Elérhetőség
Rendelhető

Ne csatlakoztasson semmilyen számlát, se hirdetés, se logo a csomagoláson, Mint tiszteletben tartjuk, hogy minden ügyfél adatvédelmi támogatás Csepp Szállítás . Támogatjuk a Pay Pal fizetés,ez a Pay Pal AZONOSÍTÓ : D8 Z5 BYDX2 W33 G van saját gyári biztosítani tudnánk a jobb, illetve a nagykereskedelmi ár, ha annak további. Teszteljük az elem előtt szállították ki,csomag ez a jó csomag, valamint a hajó nem sokkal azután, hogy fizet, ha a kifizetés. Ha bármilyen észrevétele van,kérem vegye fel velünk a kapcsolatot,mi mindent megteszünk, hogy megfeleljen a vonatkozó előírásokat. Melegen üdvözlöm, hogy látogasson el üzletünkbe,több meglepetés pedig esélye vár rád :
Dehyaton SQ8 Mini DVR Kamera Mozgásérzékelő Full HD 1080 P HD Mini Infravörös éjjellátó 720 P Micro Kamera, Mini Kamera Kamera csomag kiskereskedelmi Funkció :
Infravörös Éjjellátó
720 P/1080 P Videó Felvétel ( 1280 X720 P /1920 X1080 P) Audio
Felvétel közben a töltés
Fénykép(4030*3024)
Mozgásérzékelés
TV Out Modell
Micro SD Kártya Olvasó
Webkamera
Megjegyzés : Mi deklaráljuk, "hangrögzítő"(ha szeretnénk, hogy más a neve, akkor is megjegyzéssel), valamint az alacsony érték a szállítólevelet, hogy ellenőrizze a csomag szállítási, hogy minden ügyfél, adó nélkül vagy fogva. Teljes tapasztalatok erről. Kérjük, adja meg a bizalmat ad ez egy megpróbál.
Leírás : Videó formátum : AVI Videó kódolás : M-JPEG videó felbontás arány : 1280 X720 P /1920 X1080 P kapcsoló Gomb kiválasztása Videó frame rate : 30 fps Kép formátum : JPG Kép arány : 4 : 3 munkaidő : 100 perc Tárolási támogatás : TF kártya Megjegyzés : Ez a kamera kell, hogy helyezze be a Micro SD Kártyát. Ne csatlakoztasson semmilyen számlát, sem adverstisments a csomagoláson,mint tiszteletben tartjuk, hogy minden ügyfél adatainak védelme,valamint a támogató csepp szállítás. Cam Standard : 1*1080 P 1-es Kamera*Kábel Vonal 2*Cam Jogosultja 1*használati utasítás A Lakossági Csomag Cam plusz 4 G(8 G,16 G,32 GTF Kártya) : Cam Standard + 4 G(8 G,16 G,32 G) Memória Kártya(Nem tartalmazza)
Kamera, a nappali
Lövés éjszaka
********************************************
Ha a fényképezőgép AUTOMATIKUS KIKAPCSOLÁS bekapcsolás után 5 másodperc, a reasen, hogy a kamera nem tud olvasni a TF-kártya. Kérjük, formázza a TF-kártya, vagy megváltoztatni egy másik Eredeti TF kártya . Pedig a probléma megoldódik.

A specifikáció

Szín Neve:
Arany
Hossza Videó Kábel:
2M
Vezetékes vagy vezeték Nélküli:
Vezeték nélküli
Márka Név:
Dehyaton
Shell Anyag:
Műanyag
Segédvonal:
Igen
Lencse Anyaga:
Műanyag
Ébresztő Típus:
Elülső oldal
Anyag Típusa:
Műanyag
Csomag:
A Lakossági Csomag
Vásárláskor megadott áruval