.

.

ATOBABI 2 Gomb Bőr Autó Flip Kulcs tok tartó Mazda 2 3 6 CX5 CX-7 Összecsukható Kulcs Bőr tok a Kulcstartó

ATOBABI 2 Gomb Bőr Autó Flip Kulcs tok tartó Mazda 2 3 6 CX5 CX-7 Összecsukható Kulcs Bőr tok a Kulcstartó

HUF 1669.00
HUF 1755.00

Elérhetőség
Rendelhető


Megjegyzés & Tanácsadás
1. Megrendelés esetén, kérjük, töltse ki a teljes címzett adatait ( cím , irányítószám , telefonszám, valamint teljes neve ), orosz vevő KÖTELES a teljes nevét.
2. Kiválasztjuk a legjobb módja annak, hogy a hajó az árukat, bármilyen problémája van, nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk, köszönöm!
3. Ha meg szeretné vásárolni a kocsi kulcsot az esetben, kérjük, győződjön meg arról, hogy a kocsi kulcs ugyanaz, mint nekünk! Felhívjuk a figyelmet, hogy a kocsi kulcsot, kép termék részletek.
ATOBABI 2 Gomb Bőr Autó Flip Kulcs tok tartó Mazda 2 3 6 CX5 CX-7 Összecsukható Kulcs Bőr tok digitális hőmérő Funkció : Kiváló Minőségű Divat Fém Kulcstartó. Tökéletes Vágás, Sewning. Első Réteg Valódi Bőr. 3 D Tervezés Hozni egy Kényelmes Kapcsolatot. Kiváló Megfelelő A Kulcs Méretű, Pontos Gombot Állásba. Nagyon Jó Védelem A Kocsi Kulcsot, Majd Dekoráció. Alkalmas : Mazda 2 3 6 CX-5 CX-7 Flip Kulcs Összecsukható Kulcs Csak Referencia!!Kérjük, bizonyosodjon meg arról, hogy A Jelenlegi Eredeti Kulcs, pontosan ugyanaz, mint a kulcs a kép. (Ha nem Biztos benne,Kérjük lépjen Kapcsolatba velünk.) Műszaki adatok : Szín : Fekete Színű, Piros Vonal Anyag : Magas Minőségű Felső Réteg Valódi Bőr Csomag, Beleértve : 1 x Autó Kulcs tok(Nem Tartalmazza a Kocsi Kulcsot) Előnyei A Boltba : - Jó Minőségű, Gyári Áron! - Sokféle Szállítási Mód,Nem Csak Gyorsabb,De még Olcsóbb! - Szakmai QC Csoport ellenőrzi A Csomagok, Mielőtt a Hajó Ki.Érdekében, Nulla Hibák Szállítás.

A specifikáció

Anyag Típusa:
A Felső Réteg Bőr
Márka Név:
ATOBABI
Termék neve:
Valódi Bőr Flip Kulcs Esetben
Termék modell:
GLC A Mazda
ALKALMAS:
A Mazda 2 3 6 CX-5 CX-7 Flip Kulcs, Összecsukható Kulccsal
szín:
Fekete Színű, Piros Vonal
Gombok:
2 Gombok
Csepp szállítás:
Üdv
Vásárláskor megadott áruval