.

.

1732 Dánia 24 sKILLING dANSK -Keresztény VI Ezüst érme Másolata

1732 Dánia 24 sKILLING dANSK -Keresztény VI Ezüst érme Másolata

HUF 445.00
HUF 810.00

Elérhetőség
Rendelhető


Szállítási FONTOS Megjegyzés : Magas áruk alacsony érték, könnyű súly (csak az 5 Usa dollár érdekében használható "Kína Postai rendes zsák +" csomag)
üdv vist, hogy az érme bolt
kap egy tényleges érme ugyanaz, mint a képek,ha kell még más képeket .kérjük, lépjen kapcsolatba velem ingyenes.
szállítási módot javasoljuk :
az érme hajó világszerte
1,ha annak a pénz kevesebb, mint 5 dollár usd。kérjük, válassza ki China Post Rendes Kis Csomag Plusz .az ingyenes szállítás.de a szállítási idő körülbelül 60-70 nap .
2, egy telepítése piacterén Normál Szállítás lapos szállítási mód.a szállítási idő kell about40-50 nap. a díjak alacsonyabb,
3, Epacket nem biztos, hogy minden országban .a szállítási idő gyorsan .mindig kell about15-20 nap.díjak, az olcsó.ez megmutatja, hogy ez opition ha úgy dönt, szállítás módja, ha az országban érvényes, használata epacket módon.
4, DHL,UPS, TNT, EMS alkalmas bármely ország.a szállítás gyors, csak körülbelül 7-10 nap után szállítjuk ki a csomagot .a díjakat számítja ki a rendszer alapján egy csomag súlya, illetve az otthoni címet.
ha nem egy csomag normál szállítási idő .kérjük, küldje el üzenetét, mielőtt akarom, hogy nyílt vita .szeretném, hogy oldja meg az összes kérdést kedvesen
köszönöm

A specifikáció

Regionális Funkció:
Európa
Év:
1840 & Korábban
Stílus:
Antik Utánzás
Anyag:
Fém
A téma:
Az emberek
Technika:
Szereposztás
Termék Típus:
érme
Vásárláskor megadott áruval