.

.

18650/20700 Akkumulátor Ujja PVC Hő Zsugorodó Cső Wrap 200 Csomag

18650/20700 Akkumulátor Ujja PVC Hő Zsugorodó Cső Wrap 200 Csomag

HUF 1793.00
HUF 1887.30

Elérhetőség
Rendelhető

18650/20700 Akkumulátor Ujja PVC Hő Zsugorodó Cső Wrap 200 Db Akkumulátor Heatshrink Film Wrap Csövek Funkció : Vastagság : 0.08-0.09 mm Pszichiáter hőmérséklet : 80 C VICATA : 105 ' C Pszichiáter arány : >=48±5% - os Névleges feszültség : 300 V Kiváló környezetvédelem, szigetelés, stabil teljesítmény, alacsony pszichiáter hőmérséklet, pszichiáter gyors, stb széles Körben használt elektrolit kondenzátorok, elem, elektronikai alkatrész, világítás, LED pin üveggel kombinált csomagolás, szépítő burkolatok játszani, szigetelés, nedvesség, korrózió, valamint megszünteti a port A 18650 Akku : MAGASSÁG 72 mm; SZÉLESSÉG 30 mm 18650 Akku : MAGASSÁG 77 mm; SZÉLESSÉG 33 mm
Mi professinal szállító a vatera piacterén a consumer electronics című pontját termékek, minden egyes tételt vásárol tőlünk tesztelték a szállítás előtt, illetve, hogy garantálni tudjuk a minőséget.Mint egy tapasztalt szállító tudjuk csomag áru karton dobozban EPE, ami megakadályozza, hogy a tárgyak valami váratlan károk hatékonyan szállítás közben. Mi közvetlen gyári helyi szinten külvárosában, Shenzhen, amely a legnagyobb elektronikus piac Kínában, ezért tudjuk prodive competitve ár, legjobb serive minden szempontból.
Szállítás a megrendelést követő 2 -5 munkanapon belül a fizetési tiszta, mint majdnem az összes elem instock. EMS : Elem szállították a MENTŐK, a reach legtöbb országban belül 7-10 nap. DHL : Elem szállított a DHL, a reach legtöbb országban belül 6 8 nap. A Fedex IE vagy a DHL szállítás, tudjuk providethe érvényes nyomon követési számot a következő nap a orderis szállított.
Üzleti nap : vasárnaptól péntekig kínálunk 7/24 teljes munkaidős szolgáltatás,Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velem,ha bármilyen probléma van a termék. A vizsgálat lesz, azt válaszolta, 8 órán belül. Elem kerül kiszállításra 3-5 munkanapon belül, miután megkapta a kifizetés ellenőrzésének. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba belül 30-50 napon útnak, ha nem kapja meg a elemet.Otherewise,mi úgy vélik, hogy a tétel érkezett. Az idő a szállítás : Tranzit idő változik, a különböző szállítási módok.
Az elégedettség, pozitív visszajelzések nagyon fontosak számunkra. Kérem, hagyja el a pozitív visszajelzés, ha te elégedett vagy az elemeket, szolgáltatásokat.Ha bármilyen probléma van a termékek vagy szolgáltatások, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás. Mi mindent megteszünk, hogy oldja meg a problémákat, s az ön számára a legjobb ügyfélszolgálat.

A specifikáció

Modell Száma:
Szigetelés Szigetelőcső
Méret:
for 18650 /20700
Funkció:
Az akkumulátor védelme
Anyag:
Műanyag
szín:
Fekete/Átlátszó/Kék/Zöld/Piros/Sárga/Narancssárga
Vásárláskor megadott áruval