.

.

14Pcs/Sok TPR Golf Cipő Tüskék Csere Bajnok Ék Gyorsan Csavar Csavar Szegecsekkel Stinger Golf-Tartozékok Képzési Támogatások Cipő Tüskék

14Pcs/Sok TPR Golf Cipő Tüskék Csere Bajnok Ék Gyorsan Csavar Csavar Szegecsekkel Stinger Golf-Tartozékok Képzési Támogatások Cipő Tüskék

HUF 1191.00
HUF 1725.30

Elérhetőség
Rendelhető


KAPCSOLÓDÓ TÉTELEK
ELEM adatai CÍME 14 Pcs/Sok TPR Golf Cipő Tüskék Csere Bajnok Ék Gyorsan Csavar Csavar Szegecsekkel Stinger Golf-Tartozékok Képzési Támogatások Cipő Tüskék
A TÉTEL JELLEMZŐI 100% Új. Szín : Kék & Sárga Anyaga : TPR Méret : 2.7 cm x 1.2 cm - 1.06 inch x 0.47 inch. Mennyiség : 14 PCS műszaki adatok :
Környezetbarát kialakítás minimalizálja a nyomok a zöld.
Csavarkulcs lyuk alakult merev anyag.
"C" látható kopás jelzőfénye folyamatosan, amikor a tüskék kell cserélni.
Elsődleges tavaszi-flex vontatási elem biztosítja az optimális tapadási képességét.
Kettős keménység építési segít, hogy a golfozó a tapadás, a stabilitást, a kényelem.
Műanyag alapanyagok kiváló kényelmet, valamint biztosítja a stabilitást, a támogatás fel földre.
Különleges design teszi ék változó gyors, könnyű, rugalmas lába úgy tervezték, hogy elnyelje a kezdeti hatás, csillapítás tornyok elnyeli, illetve terjeszteni másodlagos hatása terhelést. CSOMAGOLÁSI LISTA
14 x Golf Cipő Tüskék
E-mail/vatera piacterén üzenet a kiemelt ügyfélszolgálatunknak.
Ha nem kapsz választ 1-2 munkanapon belül, kérjük, ellenőrizze, hogy r Az Üzenetek az esetre, ha az e-mail szolgáltató túlságosan agresszív spam szűrő blokkolja a vatera piacterén e-maileket. Kérjük, e-mail minket ÚJRA.
Elfogadjuk, Alipay. Minden hitelkártyát elfogadunk keresztül, biztonságos fizetési processzor LETÉTI. A legjobb módja annak, közvetlen, online fizetés, megadhatja magát. Ha szeretné, hogy más fizetési feltételeket, kérjük, tudassa velünk, mielőtt helyet érdekében.
Fizetési kell kapott számított 7 napon belül a megrendelés, illetve a megrendelés érvénytelen lesz, vagy törölt a rendszer.
Ha vettem volna több elem tőlem, akkor küldj egy fizetés minden elem, ahelyett, hogy fizet nekik külön-külön. Amikor kattintson a Fizetés gombra, a rendszer automatikusan érzékeli, hogy vannak más elemek is vásárolt tőlünk fogja össze őket a felülvizsgálat.
Minden értékesítés minősül végleges.
Ha árut kapott, hibás, vagy sérült a hosszú tranzit, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, szabadon. Adunk egy kielégítő megoldás AZONNAL.
Ha más okból akarsz, hogy a hajó vissza nekünk, ön lesz a felelős a visszatérő szállítási díj, valamint elküldjük a csere után megkapta a visszatért elem.
Hagyjuk POZITÍV VISSZAJELZÉST kézhezvételét követően az elszámolt teljes fizetés. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha nem elégedett a tétel után kapja.
Ha elégedetlen vagy bármilyen ok miatt, kérlek, ne légy gyors, hogy hagyj egy ALACSONY DSR (KEVESEBB, mint ÖT CSILLAG) vagy Semleges/Negatív Visszajelzést. Forduljon hozzánk megoldására bármikor. Igyekszünk a legjobb, hogy az ön számára legjobb megoldást, AZONNAL. Kérjük, legyen magabiztos velünk.
Komoly Vevő Csak! Kérem, helyezze érdekében, csak akkor, ha elfogadja a feltételeket.

A specifikáció

Márka Név:
gohantee
Modell Száma:
14 Db x Golf Cipő Tüskék
Származékos Sorozat:
Golf Cipő Tüskék
Típus:
Golf Cipő Tüskék
Vásárláskor megadott áruval