.

.

SUNYIK Rock Kvarc Piramis 7 Csakra Energia-Generátorok Kristály Pontok Gyógyító Reiki Kiegyensúlyozó

SUNYIK Rock Kvarc Piramis 7 Csakra Energia-Generátorok Kristály Pontok Gyógyító Reiki Kiegyensúlyozó

HUF 2157.30

Elérhetőség
Rendelhető

Lehet, hogy mint Típusa : Piramis 7 Csakra Energia-Generátorok Kristály Pontok Gyógyító Reiki Kiegyensúlyozó Méret Részletek(Kb) : Összesen : 85x82x25mm;Piramis : 22x22x25mm;Prizma Pont : 26x8mm Mennyiség : 1 db Súly(Kb) : 39-42 Gramm/Db Fém : 18 KGP Állapot : Új *7 Csakra Köve : Ametiszt,Lapis Lazuli,Kék Howlite Türkiz,Zöld Aventurine,a Tigris Szeme,Vörös Aventurine,Vörös Jáspis. *Használja az Energia Gyógyító eszköz, Meditáció, Reiki, Csakra Kiegyensúlyozó/Gyógyító, Pont Gyógyító, Aura Tisztítás, Természetes Gyógyító Energia Gyógyító, illetve más Metafizikai célokra. Hely ez az Energia Generátor az irodában, íróasztal, nappali, hálószoba, valamint körül meditál hely a tapasztalat az Energiák áramlását. FIGYELEM
Kérjük, Olvassa el árverési feltételek előtt ajánlattételi, köszönöm! A kép nem mutatja a tényleges méret, lásd a leírást a méret részleteket. Mindent megteszünk, hogy képviselje a kövek, ékszerek pontosan. Néha azért, mert a flash használják a fotózás, vagy nagyítja a képet, vagy beállítások a számítógép-monitorok ott lehetségesek kis eltérések a szín. Kapni fog egy hasonló, mint a képen.
Lépjen Velünk Kapcsolatba
Szívesen kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdése. Az e-mail általában választ 24 órán belül, hétfőtől szombatig, illetve a lehető leghamarabb a hétvégén. Ha nem kap választ el az érvényességi időszakon belül, kérjük ellenőrizze a SPAM vagy TÖMEGES e-mail mezőbe a válasz.


A specifikáció

Elem Típusa:
Ékszerek Packaging & Display
Modell Száma:
G
Anyag:
Termék Jellemzők:
7 csakra
Méret Részletek(Kb):
Összesen
Mennyiség:
1 db
Súly(Körülbelül):
39-42 Gramm/Db
Állapot:
Új
Vásárláskor megadott áruval