.

.

Ingyenes Szállítás SANOTO LED Mini Fotó Stúdió Fotózás világító Doboz Fotó Doboz Softbox B270 Ékszer ,gyémánt világító dobozok

Ingyenes Szállítás SANOTO LED Mini Fotó Stúdió Fotózás világító Doboz Fotó Doboz Softbox B270 Ékszer ,gyémánt világító dobozok

HUF 71734.00
HUF 99630.00

Elérhetőség
Rendelhető


LED Digitális Képalkotási Világító Doboz stúdió fotózás
Ragyogó Pont :
1.Fém szekrény, Négyzet kialakítás növeli a nagyobb tér , L-expozíciósorozat, a bejárati ajtó lehet felülre szerelt, vagy telepítve.
2, Digitális szabályozás, teljes LED fényforrás, az élettartam több mint 50.000 óra, valamint támogatják a mobil fényképezés.
3, beépített 5 csoportban, fix fényforrás modell, véletlen kapcsolás, megfelelő differentshooting szüksége van.
4,1 Csoport beépített fényerő üzemmódban, 3 oldalról független fényerő, automatikus tompítása datastorage, a teljesítmény, illetve a memória.
5, a felső fehér LED reflektor célja a gyémántok, kristály, egyéb termékek lövés.
6, beépített piros, zöld, kék színű kreatív reflektorok.
Használat Intructions :
1.Tedd az egyik végét a hálózati adapter az elektromos ellátás (AC100-240 V),a másik végét pedig DCIN hatalom lyukat a jobb oldalon a doboz.
2.Nyomja meg az On/off Gombot, hogy kapcsolja be a készüléket ,válassza a No. 2-6 gomb-hozzáférés a beépített eljárás felvételi mód,akkor készülj fel, hogy lőni .
3.Nyomja meg a gombot 1. a hozzáférési hogy fényerő üzemmódban van,nyomja meg a +gombot, hogy állítsa be a fényerőt,jelzőfény a LED billentyűzeten azt a pozíciót, a korrigált fény ,nyomja meg a forgalomban control gombot, hogy váltson a következő LED igazítani fény .A forgalomban gombot lehet kapcsolni, többször zmong a három fő fényforrás.
4.A buttono a LED fehér használható fénykép ékszerek,értékes gyémánt lehet be /ki bármilyen módban.
5.Az R,G, B gombok segítségével, illetve az irányítást a piros ,Zöld, illetve Kék fény van a dobozban amelyeket a kreatív fényképezés.
6.Ha lőni ,válassza ki a legmegfelelőbb mód szerint a szükséges hatást.
Lövöldözés hatása

A specifikáció

Márka Név:
Sanoto
Csomag:
Igen
Modell Száma:
B270
Megvilágítás:
5500K
Feszültség:
110V-220V
Anyag:
Fém
Suitable for shooting:
Jewelry ,diamonds
lámpa:
LED
is_customized:
Yes
Vásárláskor megadott áruval