.

.

Ingyenes szállítás rajz sablon patchwork uralkodó igazítva az élvonalbeli fém vonalzó vonalzó vonalzó 30cm vágott kézzel foltvarrás

Ingyenes szállítás rajz sablon patchwork uralkodó igazítva az élvonalbeli fém vonalzó vonalzó vonalzó 30cm vágott kézzel foltvarrás

HUF 2538.00
HUF 2670.30

Elérhetőség
Rendelhető


Szolgáltatás : Termék Neve : patchwork uralkodó Szín : 30cm, kézzel készült paplan Pont : 30cm, kézzel készült paplan Csomagolási mennyiség : 1 darab Kategória : 30cm nyomtávú vágás uralkodó Anyaga : PS műanyag, alufelni Termék mérete : 5*30cm Beágyazott fém szalag élvonalbeli az uralkodó Különösen a használata sokkal kényelmesebb, kerek kés a foltvarrás működik. Teljes átlátható szerkezet, mérési, egyértelmű jelölés.
Fizetési elfogadjuk a Letéti. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba további információért, hogyan kell fizetni, illetve bármilyen kérdéssel kapcsolatban fizetés.
Szállítás nem Vagyunk felelősek kézbesíthetetlen címét. Fenntartjuk a jogot, hogy a díjat, a szállítási díjat újra visszatért elemek miatt rossz a cím. Termék által küldött 24-48 óra után a tiszta fizetési (kivéve a hétvégén & holiday). Érkezés ideje :
1. Air Mail : 15-30 nap
2. EMS : 5-10 nap Esetenként előfordulhat, hogy a késedelem miatt a helyi Ügyfél engedélye. Ha nem tétel 30 nap után, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba megoldani. Nem ajánlunk össze szállítás. Nem vagyunk felelősek vámot vagy adót az országot.
Vissza 1 Év Garancia, Ajánlatot bizalommal! Az összes elem 100% - ban Új. Az összes elem tesztelték, mielőtt központ. Tudjuk cserélni az elemet követő 30 napon belül beérkezett, ha hibás. Vissza elem kell az összes eredeti csomagolás, tartozékok jóváhagyásával Visszatérési Kód. Vevő felelős a visszatérés a szállítási költséget. Mi lesz a felelős a postaköltség a váltás. Térítjük vissza beérkezését követően hogy a visszaküldött tételt. Lehet, hogy akár 3 munkanapon belül, hogy a folyamat a visszatérés után megkapjuk a terméket.
Mások az ÖSSZES ELEM lesz tele, Anélkül, hogy a kiskereskedelmi doboz. Arra törekszünk, hogy keresni 100% - ig tökéletes "Öt Csillagos" pontszámok meg. A csillag-pontszámok nagyon fontos nekünk. Ha a tranzakció nem felelt meg az elvárásoknak. KÉRJÜK, tudassa VELÜNK, PEDIG megadja NEKÜNK A LEHETŐSÉGET, HOGY a DOLGOK, mielőtt visszajelzés.

A specifikáció

Modell Száma:
001
Anyag:
Műanyag
Promóció Uralkodó:
No
Hajtogatott:
No
Uralkodó Típus:
Egyenes Vonalzó
Típus:
vonalzó
Vásárláskor megadott áruval