.

.

Garmin Érzékelő ANT+ Kerékpáros Sebesség Cadence Kerékpár alkatrész Kerékpár Szélén 510 810 fenix2 910XT Gps oregon Forerunner meleg eladási 2018

Garmin Érzékelő ANT+ Kerékpáros Sebesség Cadence Kerékpár alkatrész Kerékpár Szélén 510 810 fenix2 910XT Gps oregon Forerunner meleg eladási 2018

HUF 9447.00
HUF 9447.30

Elérhetőség
Rendelhető


Garmin Érzékelő ANT+ Kerékpáros Sebesség Cadence Kerékpár alkatrész Kerékpár Szélén 510 810 fenix2 910 XT Gps oregon Forerunner
f e nix™ 2 Különleges Kiadás
Edge® 1000
Edge® 820
Edge® 520
Edge® 510
Edge® 800
Edge® 810
Edge® 820
Én'm használja ezt a Garmin USB-ANT+ bot, a LG Nexus 5 telefon nagy sikerrel. Annak érdekében, hogy csatlakoztassa a telefont, akkor szüksége lesz egy USB-OTG (a) adapter, amely nem hozzá néhány tech-ömlesztett, hogy a telepítő futtatása. Végül kap egy karszalagot az esetben, módosítása, hogy lehetővé teszi az USB OTG kábelt, hogy kilép az alsó, majd a klipet, hogy a fejhallgató gumiszalag hurok.
A beállítás az alábbiak szerint :
- LG-Google Nexus 5 telefon (Android 4.4)
- ANT+ Vezérlő (ingyenesen letölthető a Play store)
- Endomondo fitness alkalmazás
- USB-OTG 6" kábel adapter
- Garmin USB-ANT+ Bot
- Garmin soft-szíj ANT+ pulzusmérő
Használja ezt a kombinációt tudok pontos HRM integráció az fut. Én'még soha nem volt olyan kérdések közötti kommunikáció a HRM pedig az ANT+ bot.
A készülék maga apró, egyenértékű egy "miniatűr" drive profil. A négy kapcsolatba vezet mértékben ki van téve, s nincs egy teljes pajzs körül a dugót a területen, így szerettem volna néhány vonatkozik, ha folyamatosan dugulás/kihúzza ezt a számítógépről. A körülmények, hogy ez egy egyszeri plugin. A készülék nem arra tervezték, hogy használja a szabadban, tehát, ha ön használ egy mobil eszközön, mint én, akkor ki kell terjedniük a kapcsolat, vagy tartsuk be az ügyet. Jelentkeztem egy vízálló heatshrink körül az ANT+ bot/USB OTG kábel kapcsolat, valamint's dolgozott anélkül, hogy a kérdést a fény eső.
f e nix™ 2
Forerunner® 310 XT
Forerunner® 620
Forerunner® 910 XT
Forerunner® 920 XT
vívosmart™
Az Üzleti Ügyfelek :
1.Rólunk :
Üdvözöljük az online shop honlap először.
Talál egy csodálatos körű, magas minőségű, olcsó termékek itt. cégünk 4 év internetes eladni tapasztalat. mi is nagyobb figyelmet fordítanak az ügyfélszolgálatot. Lépjen velünk kapcsolatba bármikor fogjuk megoldani a problémát, azonnal.
2.Fizetés :
1. Elfogadjuk, Alipay, a Nyugati Unió, a Pénz Gramm . MINDEN hitelkártyát elfogadunk keresztül, biztonságos fizetési folyamat vagy Letéti.
2. A biztonságos probléma, kérjük, erősítse meg, hogy Letéti után kapta.
3.Ügyfél-Elégedettség :
1.Ha bármilyen kérdése van, szívesen kapcsolatba lépni velünk. Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy a 100% vevői elégedettség.
2.Kérjük, adja meg nekünk a lehetőséget, hogy megoldja a problémát.Megértjük, hogy az aggodalmak, valamint csalódás lehet, de a legjobb, hogy megoldja a problémákat.
4.Szállítás :
Szállítási Idő : Minden elem szállítjuk ki számított 7 napon belül vagy a fizetés.Értesítést fogsz kapni e-mailben a nyomon követési számot követően a csomagot szállítjuk ki.
Csomag : Minden elem szakmailag csomagolt nagy gonddal, hogy biztosítsa a biztonságos szállítás
5.Visszatérési Politika :
Ha szeretnéd kicserélni az elemeket kapott, vegye fel velünk a kapcsolatot számított 7 napon belül kézhez a rendelést. Meg kell fizetni a további szállítási díjak felmerült, illetve a visszaküldött termékeket úgy kell tárolni, hogy az eredeti állapot.
6.Visszajelzés :
pls adjon pozitív visszajelzést, miután megkaptam a csomagot,ha a bármilyen kérdése van az áruk. plsss tudassa velünk ,kapcsolatba léphet velünk a chart ablakban, vagy küldj üzenetet fogjuk megoldani a problémát, a legjobb értelemben. köszönöm !

A specifikáció

Márka Név:
Garmin
Stopper, Kiegészítők:
Vezeték Nélküli Stopper
Modell Száma:
Garmin Bike Speed and cadence sensor
Vásárláskor megadott áruval