.

.

Sárvédő hátsó Sárvédő a UBGO KIRÁLY Elektromos Robogó Fém Kerék Borító

Sárvédő hátsó Sárvédő a UBGO KIRÁLY Elektromos Robogó Fém Kerék Borító

HUF 9450.00

Elérhetőség
Rendelhető

Sárvédő hátsó Sárvédő a UBGO KIRÁLY Elektromos Robogó Fém Kerék Borító
Szállítás
* Az elemek jól tele van erős csomagok,akkor válassza a fuvarozó szerint az ügyfél választása, vagy a jobb fuvarozó szerint a tapasztalat. Remélem ügyfél megérti, mint néha úgy döntünk, más közlekedési társaság szerint a termék tartalmat.
* Lassabb express általában, hogy az egyéni adómentes, vagy alacsonyabb, mint a china post registed air mail. Gyorsabb express volna, hogy az egyéni adózási kockázat magasabb, amelyeket nem tudunk irányítani. A legtöbb coutries, annak érdekében, hogy megkapja a parancsot adó ingyen vagy alacsonyabb adó behozatalára, majd állapítsa meg, hogy egy alacsonyabb érték. Ha bármilyen behozatali költségek vagy díjak a vevő felelőssége. Különösen kedves ügyfelek, a Dél-Amerikai országban, meg kell fizetni az adót, segíteni az egyéni engedély, ha occures, ami döntő fontosságú a megállapodás.
Fizetés
Kövesse a vatera piacterén alipay szabály, valamint elfogadjuk néhány számottevő kifizetés, ha az nem kellemes az ügyfél.
Visszajelzést, Vita Vissza
* Biztosítunk pozitív visszajelzést minden ügyfél számára,hogy elősegítse az egészséges Ali közösségi,elvárjuk, hogy olyan, mint te. Ha bármilyen elégedetlenség, kérjük, adja meg nekünk a lehetőséget, hogy megoldja a problémát, mielőtt hagyjon minket a negatív visszacsatolás . A legtöbb esetben a probléma végre megoldódott, majd lenyűgözte a kliens. Ígérjük, jó szolgáltatás után , de nem kell tolni a vita. Remélem ügyfél adhat nekünk, a tolerancia, a folyamat az eladás után, mi pedig ajánlatot jobb szolgáltatást, hogy milyen clinet építeni jobban hamonious körök tranzakció. Ha a problémát nem lehet megoldani, akkor vissza, hogy egy bizonyos helyen kínálnak nekünk a convinience . Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a részletes vissza&tőzsde oktatás.Mi visszatérítjük a mennyisége ennek megfelelően .

A specifikáció

szín:
Fekete
Típus:
Egyéb
Márka Név:
KWHEEL
Rész Elem:
hátsó lökhárító
Modell:
UBGO-COOL-Rearfender
Vásárláskor megadott áruval