.

.

NYUGAT-KERÉKPÁROZÁS Biciklizés Eszköz Javító Készlet Beállítása a Szivattyú Táska Kerékpár, Bicikli Javítás Multi Szerszám Tároló Táska Ciklus Szúrt Gumiabroncs Szivattyú Eszközök Táska

NYUGAT-KERÉKPÁROZÁS Biciklizés Eszköz Javító Készlet Beállítása a Szivattyú Táska Kerékpár, Bicikli Javítás Multi Szerszám Tároló Táska Ciklus Szúrt Gumiabroncs Szivattyú Eszközök Táska

HUF 4180.00
HUF 7884.00

Elérhetőség
Rendelhető


Név : WEST KERÉKPÁROZÁS Biciklizés Eszköz Javító Készlet Beállítása a Szivattyú Táska Kerékpár, Bicikli Javítás Multi Szerszám Tároló Táska Ciklus Szúrt Gumiabroncs, Szivattyú, Szerszámok, Táska Terméket a Csomag Tartalmazza : 1 x Mini Kerékpár Pumpa 1 x Gumiabroncs-Javító Eszközök 1 x Multi-function Összecsukható Eszközök 1 x Csont típus Hex Villáskulcs 1 x Kerékpár Táska
Elfogadjuk, hogy ezek a kifizetések : Hitelkártya, Letéti(Alipay), Beloto, Money Bookers, a Nyugati Unió, T/T, stb. (Master Card, VISA, Bank of China, QIWI, stb.)
Politika Vissza
Mi visszatérítjük önnek ha visszatér a tételek 2 héten belül a számla tételek bármely okból. Azonban a vevőnek kell győződjön meg róla, hogy az elemek visszatértek az eredeti állapot. Amennyiben az áru sérült vagy elveszett, amikor visszatért, a vevő feladata lesz az ilyen kár vagy veszteség, mi meg nem adja a vevő a teljes vételárat. A vevő meg kell próbálnia, hogy a fájl igény a logisztikai cég, hogy visszaszerezze a költség, kár vagy veszteség.
A vevő felelős a szállítási díjak vissza az elemeket.
Garancia & Karbantartás
Kínálunk a 1 hónap ingyenes csere. Vásárló kérheti a cserét követő 15 napon belül a számlát a terméket. A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést.
Szintén díjmentesen biztosítunk karbantartás. A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést. Ha bármely része van szükség, ki kell cserélni, a vevő is meg kell fizetni a költségeit, az egyes részeket ki kell cserélni.
Mielőtt visszatért a elemek, kérjük, erősítse meg a feladó, illetve a logisztikai módszer velünk. Után a tárgyakat, hogy a logisztikai cégnek, kérjük, küldje el nekünk a nyomon követési számot. Amint megkapjuk a tételeket, majd megjavítja, vagy kicseréli őket AZONNAL.
Mérete vagy Fit Kérdések
A méretek illusztrált egyedi méretek a részletes leírásokat. Kérjük, ellenőrizze a műszaki, mielőtt megrendelését. Általában a megengedett eltéréseket a méret körülbelül 0.5 hüvelyk mérés. Ha úgy találja, hogy a méret a termékek nem felelnek meg önnek, akkor forduljon közvetlenül hozzánk.

A specifikáció

Típus:
Többfunkciós Eszközök
Márka Név:
Nyugat-Kerékpározás
Tároló Doboz stílus:
Kerékpározás, Kemping, Otthon, A Szabadban
Kerékpár Szerszám Tároló Doboz Funkció:
Lehet a kulcs ,Javítás eszközök,Szemüveg Számítógépek
Tároló Doboz Tartalmazza:
Kerékpár Javítás Eszközök Tároló táska
Tároló Doboz Modell:
YP0711029
Vásárláskor megadott áruval