.

.

Nema 23 Léptető Motor 3Nm/425oz.4, 2, 4-vezeték 10mm Tengely CNC Marás Eszterga Plazma Router

Nema 23 Léptető Motor 3Nm/425oz.4, 2, 4-vezeték 10mm Tengely CNC Marás Eszterga Plazma Router

HUF 8934.00
HUF 8934.30

Elérhetőség
Rendelhető


Ez a legerősebb modell Nema 23 léptető motor, ez 1,8°lépés szög (200 lépés/forradalom). Minden egyes fázis felhívja a 4.2, ami lehetővé teszi a gazdaság nyomatéka 3.0 Nm(425oz.a). Specifikáció
Gyártó cikkszáma 23 HS45-4204 S Lépés Szög 1.8° Tartja Nyomaték 3.0 Nm(425oz.a) Névleges Áram/fázis 4.2 Fázis Ellenállás 0.9 ohm Feszültség 3.78 V Induktivitás 3.8 m H±20%(1 KHz) Súly 1,8 kg
Rajz Vezetékes Kapcsolat
Miért Stepper Online ?
Több, Mint 10.000 Termék Raktáron :
A veterán mérnökök kiválasztott száz tipikus modellek az eladási rekordokat, mi pedig tele a raktár. Több, mint 10.000 termék készen áll a hajó, s ígérjük szállítás az árut 24 Órán belül!
Alacsony Árak, Közvetlen A Gyári Beszállítók :
Mint egy Kína-alapú forgalmazó, Stepper Online alakult ki tartós kapcsolatot több mint 50 gyárak. Mi termékek vásárlása hatalmas mennyiség alacsonyabb az ára, mint lehetséges. Még az árak alacsonyabbak, mint az ár, amit a gyártó közvetlenül.
Gyors Szállítás A Világ Minden Tájáról :
2015-ben építettük a négy raktárak, amely található, usa, egyesült KIRÁLYSÁG, Németország, Ausztrália. A partneri helyi logisztikai szolgáltatók, mi lehet a hajó gyorsabban kapja vissza áruk könnyebben.
Magas Minőségű, Globális Szabványok :
Együtt a Top 3 leghíresebb gyártók, hogy győződjön meg arról, hogy a termékeket gyártott, magas minőségű, házi QC dep., annak biztosítása, hogy minden egyes elem vásárolt megfelel a globális minőségi előírásoknak.
Ügyfélszolgálat & Technikai Támogatás :
Meg fogja érni Stepper Online Telefonon keresztül, e-mailben, valamint online Élő Chat, a mérnök készen áll, hogy önt!
Rugalmas Testre :
Kis mennyiség, valamint egyedi termékek állnak rendelkezésre, akkor a szállítás a minták belül hihetetlen rövid idő alatt.
Visszajelzés & Kapcsolat
Törekszünk arra, hogy fenntartsák a legmagasabb színvonalon, a kiválóság, a vásárlási élmény 100% - os vevői elégedettség! A pozitív visszajelzések nagyon fontosak számunkra. Őszintén kérem, hogy azonnal lépjen kapcsolatba velünk, mielőtt adj semleges vagy negatív visszajelzést, hogy mi lehet kielégítően megoldani a kérdéseket. Bármi kérdése van a termék, az ár, a szállítás vagy a rendelés állapota, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba segítségével üzenetet, vagy online chat eszköz.
Garancia & Visszatérítés
Minden eladott tételek vadonat új, 1 ÉV GARANCIA után értékesítés. Ha kap egy rossz, vagy hibás tétel, kérjük, írjon nekünk számított 7 napon belül megkapja a terméket. Legkésőbb 15 nappal a tétel nem fogadható el a visszatérő. Ha az áru hibás, küldünk cserealkatrészek vagy visszatérítés miután megkapta a bizonyíték a hibás fotók az elemeket kapott. A postaköltség nem téríthető vissza. Mivel egyéni korlátozások, kérjük lépjen kapcsolatba Stepperonline Ügyfélszolgálat, mielőtt vissza az árut.
Körülbelül Stepper Online
2005-ben, Stepper Online alakult, mint a nagykereskedő a léptető motorok, léptető motor vezetők, tápegységek, cnc router készletek. 2008-ban, Stepper Online éves árbevétele eléri a 3 milliót. 2013-ban, Stepper Online felvásárolta az OMC Coporation (a vezető cég a Motion Control industry) hivatalosan. 2015-ben, Stepper Online épített négy raktárak, amely található, usa, egyesült KIRÁLYSÁG, Németország, Ausztrália. A partneri helyi logisztikai szolgáltatók, mi lehet a hajó gyorsabban kapja vissza áruk könnyebben.
"A cél az, hogy hozzon létre a legjobb hely, hogy magas színvonalú léptető termékek a legalacsonyabb áron !"
Stepper Online

A specifikáció

Márka Név:
STEPPERONLINE
tanúsítási:
ISO,CE,ROHS,CCC
A lépés Szög(fok):
1.8 fok.
Jelenlegi Fázis / :
4.2
Fázis:
2
Gazdaság Nyomaték:
3.0 Nm(425oz.a)
Típus:
Hibrid
Modell Száma:
23HS45-4204S
Vásárláskor megadott áruval