.

.

MEIKSAY 15ml Köröm Zselé, Glitter LED UV Gél lengyel Manikűr Fényes Flitterekkel Gél Köröm Soak Off Gel Körömlakk

MEIKSAY 15ml Köröm Zselé, Glitter LED UV Gél lengyel Manikűr Fényes Flitterekkel Gél Köröm Soak Off Gel Körömlakk

HUF 740.00
HUF 1058.40

Elérhetőség
Rendelhető

MEIKSAY 15 ML Köröm Zselé, Glitter LED UV Gél lengyel Manikűr Fényes Flitterekkel Gél Köröm Soak Off Gel Körömlakk
Figyelem : a gyönyörű színek raktáron válasszon szabadon ,ha a szín számát szeretné megrendelni ezt a linket, kérem, hagyjon üzenetet küldünk a nubmer, mint az üzeneteket. Mint tudjuk ,Ez egy alacsony költségű promóciós termék, Ezért úgy dönt, egyszerű szállítás, nem követési adatokat. Normális körülmények között, a Szállítási Idő kb 2560 napon belül, Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a további információkat, Köszönöm. Szín különbség okozhatja bizonyos okok miatt, mint például a szín a tükröződést a képernyőn, világítás,háttér,stb. Ha annak több mint $150 elküldjük őket a DHL / Fedex vagy Egyéb Kifejezett.
120 Színek Gél a választ ,menjünk kattintson vásárolni, vagy hagyjon üzenetet nekünk : )
Professzionális használat : 1. Lépés. Tiszta Köröm, majd vágja a köröm felülete, mint a normál manikűr folyamat. 2. lépés. Teljesen rázza fel a lengyel, lehet, hogy a lengyel színű legyen kiegyensúlyozott. (Fontos)! 3. lépés Alkalmazni Base coat első, ami lehet, hogy lengyel hosszabb ideig tartó, kúra, UV lámpa, vagy LED lámpa. (Szükséges)! 4. lépés. Alkalmazni lengyel közvetlenül, gyógyítani, UV lámpa, 2-3 percig, vagy a gyógyszer LED lámpa 60 másodperces; ha száraz, alkalmazni a 2 réteg gyógyítani, UV lámpa, vagy LED lámpa újra. 5. lépés. Kabát levehető felöltő, amely lehet, hogy több szín ragyog, akkor gyógyítható, UV lámpa, vagy LED lámpa. 6. lépés Távolítsa el a ragadós felület pamut átitatott tisztító.
Még a jól néz ki, ha csak azokra Áztassa le UV lengyel Gél, de alkalmazni base gel, felső kabát hozható létre prefektus fényes köröm tartani az UV gél hosszabb idő.
Hogy Távolítsa El Az Alábbiakat : 1. Lépés. Itassa le a szögeket akril eltávolító 5 percig. 2. lépés. Tépd le az egész darab köröm zománc óvatosan minden köröm. Kerülje a bőrrel való érintkezés. Ha bőrpír, vagy más jelek mellékhatás jelentkezik, ne használja tovább, azonnal. Tartsa szorosan zárva. Tartsa a napfény. Tartsd elzárva a gyermek.

A specifikáció

Elem Típusa:
Nail Gel
Mennyiség:
1db
Modell Száma:
Y0063
Márka Név:
MEIKSAY
Hozzávaló:
Gyanta
NETTÓ TÖMEG:
15ml
Típus:
Gél Lengyel
Hatás:
uv gél lengyel
Előny:
Bling Color
Gyógyítható:
LED, vagy UV Lámpa
Áztassa Le:
Távolítsa el a Aceton
szín:
120 colors
Zselés Köröm:
soak off gel polish
gel manicure:
uv zselés manikűr
gél lakk:
gél köröm lakk
Lengyel Led:
led körömlakk
uv köröm:
uv köröm
Vásárláskor megadott áruval