.

.

Kompatibilis 950 tintapatron a HP950 HP HP 950 950XL 951XL HP Officejet Pro 8100 8600 8610 8620 8630 8640 8660 8615 8625

Kompatibilis 950 tintapatron a HP950 HP HP 950 950XL 951XL HP Officejet Pro 8100 8600 8610 8620 8630 8640 8660 8615 8625

HUF 4034.00
HUF 4482.00

Elérhetőség
Rendelhető


Kérjük, ellenőrizze a eredeti tintapatron modell számot, mielőtt helyet érdekében.
Bármilyen kérdése merül fel, kérjük, forduljon hozzánk tanácsért!

Kompatibilis nyomtatóhoz :
A csomag tartalma :
1db HP950 bk tintával
1db HP950 C tintával
1db HP950 M tintával
1db HP950 Y tintával

Vevő közlemények :
1. Minden márka nevek, védjegyek vagy az ingatlan az adott cég által említett, itt a leírás jellegűek.
2. Teszteljük minden termék a szállítás előtt, garantáljuk a 100% - ban működik.
3. Kérjük, töltse ki a megfelelő számot biztosítja, időben történő szállítás a megrendelést. Minden vásárló orosz Föderáció kell töltenie a teljes neve, vagy, hogy nem lehet tudni, hogy megkapja a parancsot.
4. Minden terméket szállított, majd látható képek lehetnek kisebb eltérések(termék tétel, a címke, a csomagolás). A képek csak tájékoztató jellegűek, de a szállított termék, vagy A+ osztály qualtiy szint 100% - os garantált ellen maerials, majd a kivitelezés. Előzetes értesítés nélkül. További részletekért, kérjük, forduljon hozzánk.
5. Amikor megvásárolja a rend tőlünk, kérjük, ellenőrizze, hogy a patron modell száma megegyezik (oem kód) használja, az a nyomtató, mert a patron chip nem azonos a különböző piaci bár a nyomtató modell száma lehet azonos.
GYIK :
Kérdés : hányszor lehet egy újratölthető patron újratölteni?
A legtöbb patronokat, ha kizárólag jó állapotban (ha a nyomtatófej nem karcos, eldugult vagy kimaradt, hogy száraz, chips ok), lehet tölteni sokszor.
Q : Hogyan válasszuk ki a patronokat?
Meg kell szerint a eredeti tintapatron modell számot, ha vásárol patronok. Ellenkező esetben a Tinta patron nem működik, mert a patron chip nem azonos a különböző piaci bár a nyomtató modell száma lehet azonos. Ez nagyon fontos!!! ^_^
K : Amikor egy új patron behelyezése után a nyomtató néha államok az új patronokat, hogy félig tele van. Miért történik ez?
A nyomtató csak becslések a szinten a tinta a patronban. Nem pontos a mérés.
Az új patronokat kell a teljes, mind az utolsó olyan hosszú, mint a normál.
Q : Nem nyomtatja ki a színt vagy hiánya áll fenn, amikor az új patron(ok) van telepítve. Miért történik ez?
Ellenőrizze, hogy vásárolt a megfelelő patront a nyomtatóba.
Ellenőrizze, hogy a nyomtatófej normálisan működik. Magatartás a nyomtatófej tisztítása, ha száraz vagy blokkolt.
Ellenőrizze, hogy a sárga tömítő címkét eltávolítják, a telepítés előtt. Persze, ellenőrizze, hogy a levegő lyukak vannak nyomtatva a patronok egy sárga pin-csatolt (nem sárga tömítő címke patron).
Q : Tudok telepíteni üres Folyamatos tintaellátó Rendszer/Patron a nyomtatóba?
Nem, nem lehet. Minden CISS vagy újratölthető tintapatron nem telepítette a nyomtatót, hogy megpróbálja chip dolgozik, vagy nem, mielőtt utántöltő tinta teljes szint nos, a chip lehet véglegesen zárva, ha a patron üres.
Ne telepítse az üres (tinta nélkül) CISS/patron a nyomtatóba, hogy a CISS/patronok ki kell tölteni a teljes tinta(tank/cső/tintapatron kell teljes tinta), majd telepítette a nyomtató; ellenkező esetben, amikor az üres tintapatron egészül ki, hogy a nyomtató, a chip lesz zárva véglegesen nem lehet használni rendesen, bár azok után, hogy a töltött tinta.
K : Amikor nyomtatni egy lapra, a színek nem pontosan egyeznek azzal, amit jelenik meg a képernyőn.
Eltérő monitor drivers fog termelni, kissé különböző színű, ezért a szín jelenik meg a képernyőn mindig kissé más, mint az is, hogy a nyomtató.
Megpróbálhatod, hogy megfeleljen nekik, de minden program használ egy kicsit más vezető, ezért minden színösszeállítás egy kissé más.
Vevő Közlemények : 1. Minden márka nevek, védjegyek vagy az ingatlan az adott cég által említett, itt a leírás jellegűek. 2. Teszteljük minden termék a szállítás előtt, garantáljuk a 100% - ban működik. 3. Kérjük, töltse ki a megfelelő számot biztosítja, időben történő szállítás a megrendelést. Minden vásárló orosz Föderáció kell töltenie a teljes neve, vagy, hogy nem lehet tudni, hogy megkapja a parancsot. 4. Minden terméket szállított, majd látható képek lehetnek kisebb eltérések (termék tétel, a címke, a csomagolás). A képek csak tájékoztató jellegűek, de a szállított termék, vagy A+ osztályú minőségi szint, 100% - ban garantált ellen maerials, majd a kivitelezés. Előzetes értesítés nélkül. További részletekért, kérjük, forduljon hozzánk. 5. Amikor megvásárolja a rend tőlünk, kérjük, ellenőrizze, hogy a patron modell száma megegyezik (OEM kód) használja, az a nyomtató, mert a patron chip nem azonos a különböző piaci bár a nyomtató modell száma lehet azonos. GYIK : Q : Mi az, kompatibilis tintapatronok meg miért vetted?
A patronokat új, zárt, dobozos egy 3rd party gyártó. Találkoznak, vagy haladhatja meg az EREDETI márkájú patronok ár töredékéért. Q : Tudok egy kompatibilis patron ugyanaz a hozam, mint az eredeti patron? A kompatibilis patron kiírja, hogy legalább ugyanannyi, pedig normál körülmények között több mint OEM patron. A legtöbb új nyomtató modell a szoftver a nyomtató azt diktálja, hogy mennyi a patron lehet nyomtatni. A kompatibilis patron célja, hogy a nyomtatás a megfelelő mennyiségben, ahol a nyomtató diktálja. Q : Kompatibilis vagy Utángyártott tintapatron, valamint gazdaságos alternatívája OEM tinta.

A specifikáció

Típus:
tintapatron
Kompatibilis Márka:
HP
Ömlesztett Csomagolás:
Igen
Márka Név:
YOTAT
Funkció:
Kompatibilis
Modell Száma:
a HP950 HP951
Patron Állapota:
Teljes
Kompatibilis Márka:
HP Inkjet
szín:
c, m, y, k
Vásárláskor megadott áruval