.

.

Ingyenes Szállítás Meleg Eladási vezeték nélküli passzív infra érzékelő, PIR Érzékelő 315M/433 mhz-es GSM-PSTN Otthoni Riasztó Rendszer

Ingyenes Szállítás Meleg Eladási vezeték nélküli passzív infra érzékelő, PIR Érzékelő 315M/433 mhz-es GSM-PSTN Otthoni Riasztó Rendszer

HUF 1431.00
HUF 1836.00

Elérhetőség
Rendelhető


Új 433 MHz vezeték nélküli infravörös érzékelő Meleg Gyors : 1. A gyakorisága, ez a tétel van 433 MHz vagy 315 MHz, kérem, hagyjon üzenetet a 315 MHz, amikor parancsot, vagy küldünk önnek ez a tétel a 433 mhz-es frekvenciát, mint alapértelmezett.Előre is köszönöm!!!
Ha több kell, tartozékok, kérjük, az alábbi linkek részletesen.
1. Ha észleli, hogy valaki, akkor küldj egy vezeték nélküli üzenet a riasztó rendszer, akkor kapsz egy riasztó hívás vagy a riasztás SMS-ben.
2. Ez az infravörös magas minőségű infravörös érzékelő, képes ellenállni a fehér fény, nem, hogy egy téves riasztás,
3. Ha egy állat, vagy egy kisállat a lakásban, hanem aktiválja az infravörös riasztó. Szóval van még egy infravörös érzékelő különleges az állat a kedvence.
-> A termék vezeték nélküli passzív infra érzékelő withhigh stabilitás. -> Ez elfogadta a fejlett technológia jelfeldolgozás -> biztosító superhigh észlelési képesség, valamint anti hiba riasztás.
-> Az érzékelő érzékeli a mozgást, az emberi automatikusan, ha a behatoló át a feltárt területet,majd küldje el riasztás riasztás fogadó ha van mozgás.
-> A termék alkalmas a biztonsági lakóház, villák, gyárak, vásárok, raktárak, iroda épület Az elve az infravörös érzékelő indukciós infravörös jelet az emberi test,a hőmérséklet érzékenyebb a környezet érzékeli a mozgást, az emberi test,az érzékelési tartomány ususll 5-12 méter,a nyári hőmérséklet magas,az érzékelési tartományon lesz közel;Téli alacsony hőmérséklet,érzékelési tartomány messze lesz.Az infravörös érzékelőt kell telepíteni a helyzetben, hogy a 2.2 m formájában a földre,az érzékelési terület.Infravörös csak akkor telepíthető a belső,sem a nap,sem az ablakon, hőmérséklet könnyű megváltoztatni.Infravörös telepítés befolyásolja az érzékelési tartomány, illetve a accurecy a felismerés.
1* infravörös detecto r (elem nem tartozék )
Szállítási, Ha Oroszországból, kérlek, hagyd el a teljes neved, hogy nekem,köszönöm!! Néha,a szállít idő késleltetheti néhány napig,mert a rossz időjárás vagy a forgalmas szezon, kérlek, ne aggódj. Csak kérdezd meg, hogy késleltesse a védelmi idő.
Garancia megteszünk teljes teszt előtt küldje el ezt a terméket, így lesz egy tökéletes termék, Mind a riasztás fogadó Zárt címke, kérlek, ne tépd le a címkét. Nem minden a 433 MHz tartozékok kompatibilis az összes 433 MHz riasztó rendszer a piacon. Kérjük, ha van probléma. 2 Év cseregarancia, vevő felelős a szállítási költség.
Szolgálati Idő 10 : 00 - 22 : 00 a Kínai idő, azt fogja válaszolni, hogy amint lehetséges, ha az üzenet küldése más alkalommal
Visszajelzést, Ha elégedett vagy a termék, kérem, hagyjon 5 csillag visszajelzést, majd a szolgáltatás jobb lesz ! Ha nem elégedett a termékkel, kérlek, ne menj el a negatív visszacsatolás, valamint az alacsony pontszám, mert az nem oldja meg a problémákat. ha nem elégedett, kérjük, hagyj üzenetet, azt fogja válaszolni, hogy amint lehetséges, azt hiszem, mindent meg lehet oldani. (Küldök egy új termék, vagy kupon).

A specifikáció

Márka Név:
Earykong
Modell Száma:
HW-01
szín:
Fehér
Gyakorisága:
433Mhz
Készenléti idő:
1 év (Egy elem)
Garancia:
2 éve
Használat:
Mozgásérzékelő
Vezeték Nélküli Rádió Távolság:
> 80m (nyílt területen)
Vásárláskor megadott áruval