.

.

RYGOU Apple ipad mini 4 PU Bőr Mágneses Első Smart Cover+Kristály Nehezen Vissza az Esetben Shell/TPU egyszínű Puha tok

RYGOU Apple ipad mini 4 PU Bőr Mágneses Első Smart Cover+Kristály Nehezen Vissza az Esetben Shell/TPU egyszínű Puha tok

HUF 2967.30

Elérhetőség
Rendelhető


Apple ipad mini 4 PU Bőr Mágneses Első Smart Cover+Kristály Nehezen Vissza az Esetben Shell/TPU egyszínű Puha tok pár/sok
Kérjük, tájékoztassa, hogy ez az ügy az apple ipad mini 4 A1538 A1550.
Smart cover jellemzők : 100% új, kiváló minőségű. Egyéni tervezték, hogy illeszkedjen a tablet Elegáns, silm, elegáns, profi. Mágnesesen igazítja az eszköz : a Wake on nyitott Aludni közel Nyissa meg a smart cover, valamint a tablet varázslatosan felébred, Közel a tablet automatikusan elalszik.. Védi anélkül, hogy bármely funkció a készülék. Lehet használni, mint egy billentyűzet állvány, pedig ez is egy arc idő film állni. Könnyű használni, könnyű, elegáns építése, valamint a varrás. Fokozza a megjelenés, a tablet egy sima út.
Vissza az esetben jellemzők : 100% teljesen új, kiváló minőségű, + mértékben Polycarbonatematerial, Vékony, világos. Védi a tablet, vissza keret a Karcolásoktól, Lengéscsillapítók, Por, Illetve a Kopás. Kompakt, Stílusos, tartja a szeretett Az Új tablet eredeti megjelenés! Divatos, anti-shock, tartós. Tökéletesen Illeszkedik a tablet, a Smart Cover nem kell, hogy távolítsa el az ügyet. Tökéletesen egyezik a tablet, ami a tablet személyre szabott, elnyeli. Egyedi design lehetővé teszi a könnyű hozzáférést biztosít az összes gombok, kezelőszervek, majd port, anélkül, hogy távolítsa el a bőrt.

A specifikáció

Modell Száma:
A1538 A1550
Stílus:
Divat
Mintázat Típusa:
Szilárd
Csomag:
Igen
Típus:
Védő Héj/Bőr
Kompatibilis Márka:
Apple iPad
Márka Név:
RYGOU
Alkalmazás Laptop Méret:
8
Modell Kompatibilitás:
az ipad mini 4
Anyag:
Gumi
Funkció:
Anti-Por
Az IPad Modell:
iPad mini 4
Tablet Tartozékok:
Az iPad mini 4 Eset
Tabletta E-Könyv-Ügyben:
az ipad mini 4
tablet-ügy:
az ipad mini burkolata
Vásárláskor megadott áruval