.

.

Ingyenes szállítás Legújabb Népszerű Kis Friss Divat Minta tetoválás könyvet tervez

Ingyenes szállítás Legújabb Népszerű Kis Friss Divat Minta tetoválás könyvet tervez

HUF 3237.00
HUF 4047.30

Elérhetőség
Rendelhető

Ingyenes szállítás Legújabb Népszerű Kis Friss Divat Minta tetoválás könyvet tervez Mennyiség : 1book Állapot : ÚJ/ Divat TÉMA : Tetoválás MINTÁK, Ezek a könyvek az egyik legnépszerűbb tetoválás minták, abban a pillanatban pedig, ami gyönyörű, mind a tapasztalt, de a kezdő tetováló művész. A művészet a kalligráfia nem rögtönzött, hanem meg kell vizsgálni, hogy gyakorolta. Feltétlenül fontos, hogy elér egy bizonyos minőségi szabvány ebben a műfajban, ha a tanulás a tetoválás művészetét, mert az eredmény lesz maradandó nyomot a bőrön. Oldal Méret : 8" x 11"(A4) oldal : 64 Súly : 320g
FIZETÉS :
CSAK a hajó a megadott címre a Letéti fizetés.
Eladó fizetési útmutató
Kérjük, adja meg a telefon számát a szállítási cím levelezési használja, ellenőrizze, hogy a kiszállítás zökkenőmentesen,köszönöm!
Visszatérési politika :
1.7 nappal azután, hogy a vevő megkapja.
2.Ha nem elégedett ez a tétel kézhezvételét követő 7 napon belül, akkor küldje vissza nekünk. Vásárló fizeti a postaköltséget vissza az elemet. Ügyeljen arra, hogy az elem eredeti állapotban.
3.Mi visszatérítjük a 100% - os fizetési vagy cseréje a kapcsolódó elemek. A 100% - os elégedettség a cél, hogy 's a kötelessége, hogy garantálják a minőséget.
4.A vevő vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy a visszatérési címet, mielőtt a feladó a küldemény, illetve a vevőnek kell mondani a szállítási adatok, valamint a becsült érkezési ideje. Nem vagyunk felelősek a visszaküldött csomag elvesztése.
5.Az elem 1 vagy 2 év ingyenes gyártás karbantartás, garancia, mi ingyenesen nyújt semmilyen részek, ingyenes postaköltség. Ha az elemet javítani kell, vissza-kell-gyári szerviz, általában nem valószínű, hogy a vevőnek kell fizetnie az árufuvarozási otthon.
6.Megjegyzés : ha az eredeti állapotban visszaküldött termékeket a károsodása, nem számít, mennyire van szükségünk, 10%-50% értékcsökkenés díjat, attól függően, hogy a kárt.
Nem jár visszatérítés adott elemek felhasználását; csak a csere a lényeg.
Egyéb kérdés, csak bátran forduljon hozzánk, biztos, hogy a csapat egy jobb munkát.
Köszönöm, hogy időt szánt a nézet ez az oldal.

A specifikáció

Típus:
Tetoválás kellékek
Anyag:
Papír
Modell Száma:
A4
is_customized:
Yes
Vásárláskor megadott áruval