.

.

Tartós Smink 3D Microblading Szemöldök Tetoválás Időben Korrekciós Folyadék Micropigmentation Eljárás Szemöldök Vonalak Megfelelő Ügynök

Tartós Smink 3D Microblading Szemöldök Tetoválás Időben Korrekciós Folyadék Micropigmentation Eljárás Szemöldök Vonalak Megfelelő Ügynök

HUF 3237.30

Elérhetőség
Rendelhető


14710
Tartós Smink 3 D Microblading Szemöldök Tetoválás Időben Korrekciós Folyadék Micropigmentation Eljárás Szemöldök Vonalak Megfelelő Ügynök
Nettó tömeg : 10ml Az Időben Korrekciós Folyadék csak akkor lép hatályba, közben a tetoválás eljárás. Nem lesz hatásos után a tetoválás kész. Használat Venni az időben korrekciós folyadék részéről azt szeretné, hogy helyes, várjuk meg, amíg a színe elhalványul. Után 3-5 perc, továbbra is a tetoválás szükség lehet a következő elemeket kell alkalmazni, hogy a folyadék. Ha bármilyen kérdése van, a szállítás, vagy a elemek, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk először, visszahívjuk amint lehetséges.
Mindig az ügyfél elégedettsége az első helyen, s hiszem, hogy a kommunikáció első lehet a legjobb módja annak, hogy megoldja a kérdést. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, amennyiben bármilyen kérdése.
Fizetés
Mi fogadja el a Paypal Csak. Elnézést kérünk, hogy nem fogadhatjuk el, más fizetési módok, mint például a csekk vagy postai megrendelések. Ha nem rendelkezik Paypal fiókkal, kérjük jelentkezzen be, illetve további információ a paypal-nál www.paypal.com.
E-ellenőrzések fizetési kerül sor, amíg tisztázódik.
Kérjük fizetni 7 napon belül, miután az utolsó győztes elem. Kérjük, ellenőrizze az e-mailben, a számlát.
Ha bármilyen probléma van a fizetés, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, illetve igyekszünk a legjobb, hogy segítsen megoldani a problémákat.
Szállítás
1. Tárgyak feladása 24 órán belül (kivéve a hétvégéket, üdülés), valamint a szállított Kínából.
Elküldjük az elemek révén Epacket NEKÜNK, China post, Singapore post, Malajzia post más országokban.
2. Szállítási késhet a hétvégén vagy ünnepnapokon. Majd arra törekszünk, hogy a legjobb az ön számára a megbízható, megfizethető módja, a szállítás, a szolgáltatás. De néha erősen függött a futár vállalatok, valamint a helyi szokások, különösen a nemzetközi hajózás.
Biztosítás (tartozék)-0 ft. Ha nem kapja meg a tételeket, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba először. Szeretnénk a megoldást, mint szükséges.Tételek újra vagy térítjük vissza,attól függően, hogy a jobb.
Az elégedettség, a boldogság mindig az energia. Reméljük, hogy a legjobb termék, illetve szolgáltatás az ön számára. Bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk először. Hisszük, hogy a problémákat meg lehet oldani.
3. Figyelem : valamikor a Vámhatóság az ország felelős a tarrif, de nem vagyunk felelősek a tarrif. Remélem, megérted.
Vissza & Tőzsde A Politika
Ha egyszer megkapja a tárgyakat, ha megtaláltad, van egy kis probléma a elemek, kérem, tartsa őket az eredeti állapot, illetve lépjen velünk kapcsolatba, amint lehetséges, a gyors megoldás. Lehet választani, hogy visszatérjen, vagy csere, ahogy tetszik.
1. Minőségi problémák : kérjük, hogy a kép bizonyítja küldeni nekünk, akkor nézd meg a problémát, azonnal biztosítani az állásfoglalás az ön számára. A körülmények, mi vagyunk a felelősek a vissza postaköltséget.
2. Nem illik a leírás : mindig, hogy a termékek leírása alapján a valóságban a tételeket, majd próbálja meg, hogy törli az elemeket, szóval, ha nem hiszem, hogy a tételek kapott egyezik meg a leírás, elmondhatja a véleményét. A körülmények, mi vagyunk a felelősek a vissza postaköltséget.
3. Nem úgy, mint az elem : ha nem tetszik a tételek után kapott, akkor is forduljon hozzánk, hogy a vissza, ebben az esetben a vissza postaköltséget kell fizetni, az ön által.

A specifikáció

Modell Száma:
cassinacorrection
Típus:
tetováló festék
Vásárláskor megadott áruval