.

.

GoIP 8 port gsm gateway/voip sip gateway/IP GSM Gateway/ GoIP8 VoIP GSM Gateway támogatja a SIP/H. 323 -akciós ár ajánlat

GoIP 8 port gsm gateway/voip sip gateway/IP GSM Gateway/ GoIP8 VoIP GSM Gateway támogatja a SIP/H. 323 -akciós ár ajánlat

HUF 62100.00

Elérhetőség
Rendelhető


Eredeti DBL Vo IP GSM Átjáró
8 Port, VOIP SIP GSM Gateway (8 SIMs)
Modell : Go IP-8
Általános Információk :
Egy Go IP-8 GSM lehetővé teszi, hogy közvetlenül routing közötti IP, nem baj, egy GSM-hálózat használata nélkül egy FXO port, vagy egy PSTN hálózat.Az a GSM hálózat, illetve a Vo IP hálózat csatlakoztatása zökkenőmentesen új poducts. Mobiltelefon SIM-kártya lesz telepítve a készülékre, illetve Go IP8 felhasználók számára érhető el, GSM hálózaton keresztül az autó aligh.Ez bulit KORTYOT, H. 323, konfigurációs rugalmasság. SIP alaposan használni, amikor egy villamos jött számok megjelenítése. Ezzel Go IP8, egy Vo IP használat nagymértékben növeli jelentős megtakarítás egy távolsági, egy barangolási díjakat.
1. Kapcsolási rajz :
2. Képek Az Mutatják :
1) Csatlakoztassa a LAN-port Ethernet Switch/Router, az Ethernet az DSL-modemet vagy más hálózati hozzáférési berendezések. 2) egy SZÁMÍTÓGÉP Kapcsolódni egy számítógép vagy más hálózati eszköz, hogy ezt a port. 3) TELJESÍTMÉNY (DC12 V/2000m A) Csatlakoztassa egy 12 V/2000m A Adapter, feltéve, hogy ez a hatalom jack. 4) Reset Nyomja meg ezt a gombot, itt, hogy állítsa vissza a Go IP-8-gyári alapértékekre. 3. A protokoll a TCP/IP V4 (IP V6 automaták alkalmazkodni) ITU-T H. 323 V4 Standard .2250 V4 Standard H. 245 V7 Standard H. 235 Standard MD5,HMAC-SHA1 ITU-T G. 711 alaw/ulaw, G. 729 A, G. 729 AB, G. 723.1 Lógni Kodek RFC1889 Valós idejű Adatátvitel Saját Tűzfal-Pass-Through Technológia SIP-V2.0 Standard Egyszerű Útját UDP felett NAT (STUN) Web-alap-Kezelési PPP Ethernet felett (PPPo E) PPP Authentication Protocol (PAP) Internet Control Message Protocol (ICMP) TFTP Kliens Hyper Text Transfer Protocol (HTTP) Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) a Domain Név Rendszer (DNS) egy Felhasználói fiók hitelesítés használata MD5 Ki-zenekar DTMF-Relé : RFC 2833 SIP Info 4. Szoftver Előírások LINUX OPERÁCIÓS rendszer Beépített HTTP Web Server PPPo E Telefonos NAT Szélessávú Router Funkciókat DHCP Kliens a DHCP Szerver Firmware-On-line, frissíteni PSTN Hívófél-AZONOSÍTÓ továbbítja Több Nyelv Támogatása Támogatott hívásátirányítás Támogatott PSTN auto, hívja a PSTN Támogatott Multi_devices Együttműködni Üzemmód(Group Mode) Támogatott SMS hívja 5. Hardver Specifikációk Jellemzők egy hardver Paraméterek Processzor : ARM9 E 133 mhz-es DSP : VPDSP101-4 100 MHz RAM : 16 M Vaku : 4 M Tápfeszültség : DC12 V/2000m A +-10% Bemeneti AC100 V, hogy AC240 V GSM Modul Típus : Alapértelmezett 900 M/1800 M Opcionális 850 M/1900 M Fogyasztás : A Maximális 5 W Led : FELHAJTÁS, GSM, LAN, SZÁMÍTÓGÉP,GSM Hálózati Portok : 2 RJ45; Támogatott NAT 100/10 BASE-T Súly : 900 Gramm Teljes körű üzemi Hőmérséklet : 0-40 üzemi Páratartalom : 40-90 Nem Dermedt Szín : Szürke GSM SIM Portok : 8 Vo IP-Csatornák : 8
6. Alkalmazás esetén :
A1 : Küldő Tömeges SMS Szolgáltatás
1.Küld tömeges sms szöveges üzenetek egy közös technika telemarketing, hogy elérjük a célt ügyfelek.
2.Tömeges SMS rendszert meg lehet valósítani, gyorsan, egyszerűen használja Go IPs, valamint a saját fejlesztésű SMS szerver. Telemarketinges, vagy teljes ellenőrzés, hogy ha azt akarják, hogy sms-t küldjön.
3.Amellett, SMS-ben vagy a legtöbb már sanyi bácsi körben használják a sok vállalatok, szervezetek, iskolák, klubok, mint a műsorszolgáltatási információkat. A legtöbb már építeni saját SMS rendszert anélkül, drága vádat, hogy egy GSM szerver szolgáltató.
4.Ez egy rendszer van az az előnye, hogy ugyanazt a GSM szolgáltató sms-t küldeni, hogy egy telefon előfizetők a szolgáltatást a szolgáltató.
A2 : Hívja vissza
1.Hívd Vissza, utalva a távközlési esemény, amely akkor fordul elő, ha a kezdeményező a hívás azonnal hívják vissza egy második hívás, mint a válasz.
2.Go IP lehetne használni, hogy elérjék ezt a funkciót egyedül vagy, mint egy terminálon, amely beépítve egy meglévő hívja vissza server / platform. 3.Az önálló működés, Go IP kap egy hívást, a hívó fél azonosítása, aztán elutasítja a hívást azonnal, anélkül, hogy veszi fel a hívást. Go IP akkor hív vissza a hívó hogy tárcsázza a telefonszámot, hogy hívjam.

A specifikáció

Márka Név:
vtelecom
Típus:
VoIP Átjáró
Modell Száma:
GoIP-8
Típus:
GSM-VOIP Átjáró 8 sim-kártya portok
SIP&H323:
Támogatás
Titkosítás VPN:
Támogatás
IMEI Cserélhető:
Támogatás
Származási hely:
Guangdong, Kína (Kontinens)
is_customized:
Yes
GSM zenekar:
850/900/1800/1900 Mhz
SMS:
Támogatás
Vásárláskor megadott áruval