.

.

MINT-20 Vízálló automatikus fény érzékelő kapcsoló / késedelem intelligens utcai világítás kapcsoló vezérlő / fény vezérlő érzékelő 220V

MINT-20 Vízálló automatikus fény érzékelő kapcsoló / késedelem intelligens utcai világítás kapcsoló vezérlő / fény vezérlő érzékelő 220V

HUF 1047.60

Elérhetőség
Rendelhető


Termék paraméterek :
1 、 üzemi feszültség : 220 VAC, 10 A, 50 Hz
2, terhelési áram : az izzólámpa nem volt több, mint 1000 W, energiatakarékos lámpa, fénycső, az elszívó ventilátor kisebb vagy egyenlő, mint 400 W
A termék jellemzői : automatikus nyitás este, automatikus záró nap
Jellemző:
1, a belső környezeti világítás automatikus érzékelés áramkör, automatikus kikapcsolás a nap folyamán, automatikusan éjszaka is nyitva.
2 、 elfogadja három vezetékes rendszer, kompatibilis ellenállás, induktív, kapacitív lámpa, valamint a különböző terheléseket.
3, ellenőrzési objektumok LED világítás, energiatakarékos lámpa, fénycső, izzólámpa, elszívó ventilátor lámpa, stb.
4, a környezeti feltételek megváltoznak, amikor a késleltetés funkció.
Alkalmazási tartomány :
Széles körben használják az utcai lámpák, autópályák, gyárak, kertek, kikötők, repülőterek, gazdaságok, parkok, iskolák, illetve egyéb helyeken.
Teszt :
1, kapcsolási módszer nem tud csatlakozni rossz szerint az utasításokat
2, a nap folyamán, hogy a vizsgálat be-vagy kikapcsolása, kérjük, használja átlátszatlan, becsomagolva, a kapcsoló, kapcsoló, lámpa, működik megfelelően.
I. rövid bemutatása
Általános gyárak, iskolák, utcákon, az utcai lámpák, a víz a sziget navigációs fények. Kapcsolja le a villanyt, az ügyeletes tiszt a nap folyamán, majd kapcsolja be a lámpát, este. Gyakran okoz késlekedést az a váltás, vagy kapcsolja ki a világítást. Ez nem csak, hogy nem pazarolja hatalom, hanem befolyásolja a munkát.
A gyár szerint a különböző szempontokra vonatkozó információk, valamint integrált a korábbi tapasztalat, a szerkezetátalakítási egy több gyakorlati értéke az utcán automata kapcsoló. A váltás nem befolyásolja az időjárás, évszak, meg van az előnye, megbízható funkció, magas érzékenység. Eladta hát az egész országban, s jól fogadják az ügyfeleket.
Két 、 működési elve, felépítése
Az áramkör feltéve, egy késleltető áramkör, amely az anti-interferencia azon képessége, hogy megakadályozza a véletlen villám, vagy kézi elemlámpa, az autóipar, a másik fénysugarak a sugároz a fotoelektromos fejét, az alacsonyan repülő, a hulló levelek, az ideiglenes zárolás a fény tápegység, valamint a hamis záró hiba.
Az automatikus kapcsoló a lámpa áll egy elektromos kapcsoló készülék, elektromos záró fejét, integrált blokk, egy elektronikus alkatrész, valamint az ügyvezető relé. Napközi erős, a fényérzékeny elem jelenlegi növeli, az integrált áramkör relé kiadás, az utcai lámpák nem világos, hogy az estét, egy bizonyos mértékig, mivel a csökkentés a fény intenzitása, a kisfeszültségű fényérzékeny elem, relé fények, amíg a másnap reggel, a fény ravaszt fellépés erősítése a beépített automatikus újra, lámpa.

A specifikáció

szín:
12V, 24V, 110V, 220V
Elem Típusa:
Kapcsolók
tanúsítási:
CQC,CE,CCC
Modell Száma:
MINT-20A
Garancia:
1
Kapcsoló Típusa:
Fotoelektromos Kapcsoló
Jellemzők:
Új
Anyag:
Rozsdamentes Acél
Vásárláskor megadott áruval