.

.

M12 Három Vezeték DC NPN NEM 5mm távolság mérési kapacitív közelség kapcsoló, érzékelő - LJC12A3-5-Z/BX

M12 Három Vezeték DC NPN NEM 5mm távolság mérési kapacitív közelség kapcsoló, érzékelő - LJC12A3-5-Z/BX

HUF 3207.60

Elérhetőség
Rendelhető


Termék Részletek
Dimenzió M12 Észlelési távolság 1-5mm Dimenziós rajz, Modell DC
típus NPN NEM LJC12 A3-5-Z/BX NC LJC12 A3-5-Z/AX NO+NC PNP NEM LJC12 A3-5-Z/NC ÁLTAL LJC12 A3-5-Z/AY NO+NC Két-vezetékes NEM NC AC
típus Két-vezetékes NEM NC Három vezetékes NO+NC
Telepítés
Alkalmazások legenda
Szállítás
Egy globális szállítás . ( Kivéve, hogy az egyes országok APO / FPO)
2 , rendelés feldolgozása, időszerű a fizetés visszaigazolását követően .
3 , csak a hajó, hogy a megerősített megrendelés a címeket. A megrendelés cím meg kell egyeznie a szállítási címet .
Kép 4. nem jelenik meg, a projekt tényleges , referencia célokra .
5 , szolgáltatások, szállítási idő , kivéve a hétvégén, ünnepek, amelyet a fuvarozó . Tranzit idő változhat, különösen az ünnepek alatt .
6 , ha nem kaptunk fizetést követő 30 napon belül a szállítmány, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba. Ellenőrizni fogjuk, hogy az áruk, majd vissza a válasz, amint lehetséges . A mi célunk az elégedett vendég !
7 miatt raktáron állapota idő különbségek , majd válasszon egy gyors szállítás az első rendelkezésre álló raktár hajózás a tételeket.
Vissza / Visszatérítési Politika
1 , 7 nap, lépjen velünk kapcsolatba, vissza a randi kap 30 napon belül. Ha ez a termék a birtokában több, mint 7 nap , úgy vélik, használni nem fogjuk kiadni visszatérítési vagy csere kell. Nincs kivétel ! Mindkét fél viseli a szállítási költség felét az eladó, illetve a vevő .
2 , Minden elemek vissza kell küldeni az eredeti csomagolás , szállítás nyomon követési számot, az ön által megadott nekünk , a konkrét oka a vissza, a himlő
3 , mi visszatérítjük a teljes ajánlati összeg , eredeti állapotában, kapott az elemet a csomagolás tartalmazza az összes alkatrészek, tartozékok , keresztül a vevők, mind az eladók, hogy megszünteti a tranzakció a vatera piacterén 's . Vagy választhat egy másikat .
4 , mi terheli a szállítási költség , ha a termék (ek) a ( vagy ) nem, mint a hirdetésben .
Garancia
Korlátozott Jótállás 1.12 havi gyártási hibás termékekre ( ide nem értve a károkért és / vagy számlát , visszaélés projekt ) . Tartozékok jön a 3 hónapos jótállási idő .
2 , a hibás termékek jelenteni kell, illetve vissza belül a jótállási időszak ( az eredeti csomagolásban , ha lehetséges ) . Meg kell mondani, mi a hátránya , add meg a rendelés számát. Nem javítás csere elemek lejárt a garancia.
3 annak érdekében , hogy a vatera piacterén egyetértünk politika felsorolja az összes fent !
Visszajelzést
Fenntartjuk magas színvonalú kiválóság, mert törekednünk kell a 100% az ügyfél elégedettségi ! Visszajelzés nagyon fontos. Kérjük, hogy lépjen kapcsolatba velünk azonnal, mielőtt adjon semleges, negatív visszajelzést, vagy nyissa ki vita az oldalon, hogy mi lehet kielégítően megoldani a problémát.

A specifikáció

tanúsítási:
CQC,CE,CCC,RoHS
Garancia:
100000
Kapcsoló Típusa:
Proximity Kapcsoló
Modell Száma:
LJC12A3-5-Z/BX
Jellemzők:
Kapcsolók
Elem Típusa:
Kapcsolók
Vásárláskor megadott áruval